sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Talviloma

Loma ON!

Sinivalkoiset veivät jälleen tuttuun kohteeseen. Yhtä puuduttava lento kuin aiemminkin, vähemmän unitunteja lennon aikana, joku hauska leffakin. Thaimaan ajassa lähtö kotoa klo 17 lauantaina, istumisten jälkeen perillä HH:ssa sunnuntaina klo 13.

Aurinko ♥

Pari viikkoa meni. Vanhukset tuntui viihtyvän hyvin, maistelivat rohkeasti kaikenlaisia hassuja ruokia, kävelivät rantaa ja katsoivat nähtävyyksiä. Meille loma oli sitä taukoa arjesta. Päivien sisältö oli pohdinnoissa "mitä tänään syödään" ja "missä tänään uidaan". Loppujen lopuksi tosi arkista. Ruuan jahtaamista se on, kun aamupala haetaan eri paikasta kuin lounas ja päivällinen.
Pari kivaa retkeä, ei mitään sen raskaampaa suorittamista.

Isä ja EL lähtivät Saigoniin meitä pakoon, kun lainasimme heidän kämppäänsä. Omalla tavallaan harmitti sikäli, ettei kahden viikon siellä olon aikana ehtisi vaihtaa kuulumisia eikä nähdä. Isän serkku vaimoineen asui naapurissa, samoin meillä on asuinalueella tuttuja suomalaisia. Sovittiin, että mennään viimeisenä torstaina yhdessä syömään, vähän niinkuin synttäripäivälliselle, kun sankareita parin viikon sisään mahtui 5 koko porukasta.
Torstai-iltana ollaan pukeuduttu jotenkuten siististi ja hypätään meidän pihalla isoon minivaniin. Ajetaan meille uuteen ruokapaikkaan ja noustaan autosta pois....
... ja siellä meille varatun pöydän vieressä seisoo iskä! ♥  Taisin kiljua ääneen kun juoksin halailemaan. Olivat lentäneet edellisenä päivänä myöhään takaisin, suunniteltu juttu, ja kukaan ei tietenkään meille kertonut mitään. Paras synttärilahja tänä vuonna!

Kuvia kunhan saadaan ladattua koneelle. Niitä on satoja....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...