maanantai 30. marraskuuta 2015

Hyväpäivä

Tiedättekö sellaisen tunteen, kun asiat vaan loksahtelevat paikalleen ja kaikki sujuu kuin valssi?
Tänään oli sellainen päivä.

Aamulla heräsin peltien kolinaan, kuulosti kuin olisi satanut tasaisesti ja lisäksi tuullut kunnolla. Kuitenkin kun olin noussut, syönyt ja pukeutunut ja pihalla koirien kera, ei vettä satanutkaan. Tuuli toki oli reipas, mutta siihenhän on totuttu.
Aloitettiin perinteinen aamulenkki suunnistamalla metsään. Ja kyllä, olin ollut viisas ja pukenut maiharit (vaikka jalka ei niistä tykkääkään....) joten metsänreunaan päästyämme en kastellut sukkia heti, vaan pystyin kävelemään varsin kivasti. (Ehkä olen oppinut kävelemään älykkäämmin, ainakaan jalka tai selkä ei ottanut itseensä mitenkään merkittävästi....)
Hurjan pimeää tosin oli. Kello oli tasan 8 kun lähdettiin ja vasta hyvinkin tunnin päästä valostui niin, että pystyi sanomaan muutaman kymmenen metrin päästä mitä siellä näkyy. Tämän asian hyvä puoli: eipä ollut ruuhkaa poluilla....  Koirat sai häröillä vapaana ja lukea omat aamulehtensä huolella tai huolimattomasti.

Reilu seiska tuli käveltyä, Edun johdolla vielä pururadalla alkuperäistä suunitelmaa pidempi reitti kun poika niin sutjakkaasti sinne suunnisti ja muorikoira marssi perässä häntä pystyssä.
Kotona ensin koirat suihkuun, sitten itse. Vähän pyykkikin ehdin huitoa koneeseen ja pyörimään.

Talven lomaa varten soitin yhden puhelun, jonka lopputulema oli erittäin mieluinen: kohde vaihtui toivotunlaiseksi. Ilman mitään kuluja. Jei!

Erinomaiset kahvit, vähän paahtoleipää (niin, jos päivälle jotain heikkoa haluaisi hakea, se olisi eittämättä tilanne, etten syönyt mitään järkevää koko aamupäivän aikana...) ja lukemista. Pari laskua maksuun.

Iltavuoroon töihin hyvissä ajoin. Matkalla paketti postiin, suunta sille valtameren taakse, vähän jouluiloa.
Töissä hyväntuulista porukkaa. Vaihdoin muutaman sanan pomon kanssa, hyvällä lopputuloksella, jätin myös matkalaskun maksettavaksi ja lopulta vuoronvaihtoon naurun saattamana.

Iltavuoro hyvällä mielellä, joululauluja hyräillen, vähän välillä reippaampaankin menoon innostuen. Loistavat työkaverit, ihana fiilis!!

Järjettömän hyvä päivä!!
Ja hei, koska työputkella alkaa olla mittaa, mulla on huomenna jo perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...