keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kirppistelyä

Minulla on haussa jokin kiva penkki/jakkara tms kukkapöydäksi.
Aamulenkin jälkeen keitin kupin kahvia ja sen jälkeen suuntasin tyttöjen kanssa kaupunkiin. Likat jäi kauppakeskukseen, itse ajoin Suurkirppikselle, josta olen joskus tehnyt kivoja löytöjä, ja lisäksi se on ainoa, jossa on riittävät tilat huonekalujen myyntiin.

No, huonekaluosasto oli kierretty nopeasti. Kivoja jakkaroita toki oli, hinta vaan kaukana kirpputorista: 45 eur/kpl. Siis hyvin pelkistetty puujakkara. Joku niitä ilmeisesti tekee itse ja raahaa tuonne myyntiin. Samalla hinnalla saan uutta huonekaluliikkeestä (ja Ikeasta vielä edullisemmin). En ostanut. Näin meillä Salossa.
Kiersin kuitenkin koko hallin vähän huolimattomasti, mutta niin vaan muutama kama jäi käteen - ja tällä kertaa ihan kirpparihinnoin.Nämä kolme lasipurkkia lähtivät mukaan. Pienet oli 50 snt/kpl ja isosta pulitin vitosen. Ison korkeus on n. 30 cm pöytäpinnasta piippaan.


Nostelin myös muutaman Kivi-tuikun esille. Ovat yleensä tuolla katonrajassa hyllyn päällä, mutta ajattelin, että menköön nyt Iittalan mainoksena hetki.
Äiti mulle keräsi noita tuikkuja, joka vuosi osti aina uuden värisen. Yhteensä meiltä löytyy niitä jo varmaan 25. Mariskooleja en ole kerännyt, pari on tullut lahjaksi, mutta pari nappasin jonkun työkaverin "kirppikseltä" tuossa viime kesänä. Käytän sitä yleensä sokerikippona, ja jouluna niissä asui hyasintit.


Kirpparilla myytiin myös näitä karkkeja. Pitihän purkkeihin saada jotain täytettä heti.


Kauppakeskuksessa haettiin tyttärelle viimeinen kirja keräämäänsä sarjaa ja kummitytölle synttärilahja. Ja matkalla autolle poikettiin sen verran Arnold'sissa, että otin 6-packin purtavaa. Isäntä saa ihmetellä kun tulee töistä kotiin...

Melko hyvällä mielellä siis tätä ostosretki. Lidlissä "säästin" taas ruokaostosten kanssa. Onni etten ole siellä töissä. Niillä on niin hyviä juustoja, että jos kävisin siellä edes kerran viikkoon, en mahtuisi kohta kulkemaan ovista....
(Meidän näkövinkkelistä tuo saksalainen marketti sijaitsee niin pöllössä paikassa, etten aja sinne kuin satunnaisesti. Töistäkin tulee 10 km ylimääräistä edestakas jos poikkean eikä se niin halpa ole. Mutta kirppis sattui olemaan vieressä....)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...