sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Pätkän ongelmat

Töissä "nostan hoidon tasoa" kun joudun ottamaan potilaan sänkyä ylemmälle tasolle, että esim. kääntäminen olisi hoitajille selkä-ystävällisempää. Olen tottunut tekemään työt vähän itselleni (sopivalla) korkeammalla tasolla.....

Olen siis hukkapätkä.
Tästä seuraa kaikenlaista riesaa: töissä osa päivittäin käytössä olevista lääkkeistä on aakkostettu ylimmälle hyllylle. Grrrrr.
Tai kun olen vuosia etsinyt tietynlaisia housuja koiraharrastuksia varten ja sitten löydän ne.....  niinpä niin.

Syvä huokaus.

Tämä alkoi siitä, että lapsi sai kummeiltaan joululahjaksi lahjakortin Hööksiin, koska piti hankkia uudet ratsastushousut. Miten ollakaan, kun me joitain viikkoja sitten sinne kauppaan ajoimme, kortti jäi kotiin, joten ostimme rahalla.
Kuulin kuitenkin sillä reissulla, että "uutena asiakkaana" saisin nettikaupasta 15 % alennuksen JA voisin käyttää lahjakorttia, ja koska emme ostaneet kisahousuja, surffailimme netissä kotona ja sieltä bongasin itselleni housut.


Kuva pihistetty Hööksin nettisivuilta.

Tänään tuli paketti ja voi että ne on kivat. MUTTA.... edelleenkin olisin sitä 10 senttiä vailla, ja tällä kertaa havaitsin, että jos vedän lahkeen alaosan suoraksi, polvitaipeissa takaosan kohta osuukin tasan kohdalleen, mutta reisiin jää pussit. En siis olekaan enää sääriä vailla, vaan reisiin pituutta. Kuuleeko joulupukki?? Tai hammaskeiju, synttäripeikko, anyone???

2 kommenttia:

 1. Voi hitsi. Tiedän tunteen, toi on tosi ärsyttävää! Ja sama homma on löytää hyvät saappaat!! Mulla on suhteessa paksu pohje ja se pohje ilmeisesti alkaa alempaa kuin standardi-naisella?!

  Terv. 155cm, mallia muumi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =)

   Peruskoulun lääkärintarkastuksen mittauksessa muistaakseni 156cm ilman sulkaa. Ja takuulla mennyt kasaan siitä.
   Vaate- ja kenkäsuunnittelijat tekee hallaa myös myynnille kun ei suunnitella meille tavan tallaajille sopivia. Harvapa on 180cm ja kokoa 34 luontaisesti....

   Pidin silti housut. =)

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...