perjantai 16. kesäkuuta 2017

Ostoksia

Jonain päivänä minulle käy vielä köpelösti kaiken intoilun kanssa. Lähinnä nettikauppojen suhteen.
Olen niin höynäytettävissä.....

Olen tilannut useammat lenkkerit nettikaupasta. No, niinhän se menee, että nykyään samainen kauppa sitten muistaa käytännössä vähintään kerran pari viikossa sähköpostilla, että "jälleen edullisesti"...
Yleensä poistan nämä viestit jo puhelimesta sen erikoisemmin lukematta.
MUTTA... kun taas kerran lenkkereista tulee molemmat pikkuvarpaat läpi (miten se muuten on edes mahdollista? Onko mulla terävät pikkuvarpaat??), ja kun kilsoja tulee vuodessa kuitenkin yli 2000, kengät on oltava hyvät.

Joten sorruin. Lukemaan. Mainoksia.

Sisäinen Sulo Vilénini huutaa hurraata. Kun halvalla saa....


OK. Ei se nyt tietenkään niiiiiin paha ollut. Haha! Sulo täällä selittelee...

Nämä Merrellin maiharit nimittäin oli jäännöspareja. Onneksi itsellä on niin pieni jalka, että yleensä juuri kokoa 36 jää jos jotain.
Ajattelin, että "testaan nyt ja palautan sitten" mutta nämä istui jalkaan kuin sukat. Ja vasta kotona huomasin, että tuo alaosa on itse asiassa kumia, eli ovat vähän muck bootsin tyyppiset.
Täydelliset Lounais-Suomalaiseen talveen. Pohjissa tehokas telaketjukuvio.

Ei ne Ice Bugeja korvaa pitävyydessä, mutta päätin pitää ja kokeilen tulevana syksynä/talvena miten Merrellit kulkee. Merrell on vanha tuttu merkki ja sopii mun jaloille ja selälle.

Ja oli ne halvat. 
Oikeesti.


Lenkkareitahan menin siis oikeasti ostamaan. Olen vuosia käyttänyt Asicsia. 
Kuten aiemmin kirjoitin, nilkat aiheuttaa harmia ja kenkien on oltava just eikä melkein. 

Sitten osio purnausta:
Kun lähdet hakemaan mistä tahansa kaupasta tossua, jonka ainoa vaatimus on neutraali, hinta nousee samantien satasella. Ihan oikeesti. Mitä tahansa pronaatiotuettua kenkää (= vahva tuki jalan sisäpuolella) saa muutamalla kympillä ns. kalliissakin merkeissä, mutta tällainen tavan tossu on sitten pilattu hinnalla, joka alkaa ykkösellä.....  NIIN EPÄREILUA!

Tilasin kuitenkin testiin tällaiset, itselleni uusi merkki, Mizuna.

Sisätiloissa kivat, istui jalkaan, pohja tuntui napakalta mutta neutraalilta. Joten lähdin testaamaan niitä lenkille. 
Kokemuksia: Hmmm. Jalkapöytä puutuu eli pohja joko ei tue riittävästi (kuulostaa oudolta) tai sitten kengän malli on niin matala, että se puristaa (vaikka löysäsin nauhoja). Ei muita puutteita.

Valitettavasti nettikauppojen säännöt on sikäli typerät (ihan asialliset kyllä), että kun niitä on käyttänyt ulkona, ei oikeastaan voi enää palauttaa. (Onhan niistä silloin jo leikattu laput pois ja vaikka putsaisi, enpä haluaisi itsekään kenenkään valmiiksi kävelemiä kenkiä.) 

Yleensähän siinä käy juuri näin: tuntuu sisällä hyvältä (kun en tepastellut niiden kanssa edes varttia) ja vasta käytössä huomaa puutteet.
Eipä hätää. Käytän tämän parin kyllä, mutta taidan pitäytyä jatkossa omassa merkissäni....

****
Sitten se, mistä olen kaikkein onnellisin.

Alkuun: en ole sitten pätkääkään hame-ihminen!! Tällä lyhyydellä mikään hame ei koskaan istu ja koska omistan vielä paksut jalat, turvallisinta on tunkea ne mihin tahansa housuihin.

MUTTA, minäkös siitä välittäisin.  Hahahah!


Fiftarimekko.
Kuvassa vielä niin, että on vaan neuloilla kiinni "lyhennettynä", 
koska, yllätys yllätys, oli mulle niin paljon liian pitkä.

Vein ompelijalle lyhennettäväksi.

Perniön VPK täyttää tänä vuonna Suomen kanssa sen sata vuotta. Meillä on isot tanssiaiset heinäkuun alussa, ja minä tykkään lavatanssia. Mainittakoon, että osaan valssin askeleet ja muuten olen oikein hyvä soveltamaan.....

Tuon kanssa kun riittävästi pyörähdän, vilkkuu kalsarit....... *hui*

Nyt vaan ankaraa pohdintaa hankinko tälle kaveriksi tennarit (valkoiset vai tummansiniset?) vai oikeat tanssikengät?

Tuo on NIIN KIVA päällä. Kaula-aukon malli sopii tällaiselle pyöreälle, rintavalle pätkälle. Totta puhuen väitän, että se on pukeva millä tahansa vartalon mallilla.
Laskeutuu kauniisti ja oli heti jotenkin helppo päällä.

Olisko minusta kuitenkin mekko-ihmiseksi??  Hihihi!

2 kommenttia:

 1. I h a n a mekko! <3 Enkä kyllä näe kuvissa merkkiäkään paksuista jaloista tai pyöreästä ihmisestä!! Nyt roskakoriin moiset höpinät ja mekkoja rohkeasti päälle, koska oikeasti näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! ♥
   Minustakin se on aivan syötävän suloinen. Harmi kyllä ompelijalla on niin kiire, että on siellä pari viikkoa ennen kuin saan sen oikean mittaisena takaisin, mutta lupaan käyttää tänä kesänä paljon!

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...