perjantai 15. helmikuuta 2019

Töihinpaluu

Huh huh!! Olin jo unohtanut, miten paljon työnteko haittaa harrastustoimintaa....


Palasin niin, että kolmen viikon listasta oli jäljellä viimeinen viikko. Se alkoi kivasti kolmella vapaalla eli menin töihin torstaina ja toki vähän jännitti, miten käsi kestää, mutta hyvin se lähti.
Sitä listaa heti neljän putki, ja kun uusi lista alkoi maanantaista, siinä oli kolme perään. Ja koska meillä on näitä kaatumisia ja sairaslomia tullut, torstailta puuttui joku ja lupasin paikata....

Kahdeksan aamun putki oli vähän paljon. Äiti oli kyllä aika väsynyt kun torstai-illalla pääsi kotiin....


Virallisesti en tietenkään saanut käydä katsomassa omia papereitani, mutta kuvat eivät tule OmaKantaan.... enkä ajatellut haastaa itseäni oikeuteen niiden katsomisesta.
Huvitti hivenen: tuon murtuneen luun nimi on tuberculum majus ja koska toimin keuhkohoitajana, voin jatkossa todeta kaikille, että "minäkin podin tuberkuloosin murtumaa talvella 2019"... lähes sama asia, eikö?

Nyt siis jälleen arkea.
Sillä lailla toki juhlan muodossa, että tänään tanssitaan Wanhat ja oma nuorin tyttäreni siellä pyörähtelee. Ai että! ♥

Aamu alkoi kampaajalla ja pukemisella.... siitä sitten erikseen kun kaikki kuvat on käyty läpi ja hyväksyntä julkaisusta saatu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...