Ihan vaan, ettei se taas joutuisi hukkaan, ohje itsellekin muistiin.
Tämän ohjeen olen saanut naapurilta, tavallaan kahdelta eri naapurilta, toisistaan tietämättä.
Olen vakuuttunut, että kuvakin tästä on jossain, mutta millään hakusanalla en edes omista kirjoituksistani sitä löytänyt. Noloa, tavalllaan.
Mutta nyt se on muistissa!! Sille yläfemma ja huomenna piirakkaa sekä kotona että töissä.
Raparperipiirakka
3 munaa
3 dl sokeria
1 dl voisulaa
1,5 dl kermamaitoa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri. Lisää vuorotellen kermamaito ja jauhoja.
Kaada vuokaan, päälle rutkasti raparperin paloja, paista 15-20 min, kunnes pohja nätti.
Kuorrutus:
3 dl kermamaitoa
1,5 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
2-3 rkl voita
vaniljaa
Sekoita kaikki aineet kattilassa, kuumenna, kunnes sekaisin, ÄLÄ keitä!
Kaada piirakan päälle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Saaristossa
Minulla on vanha luokkakaveri, suoraan sieltä kivikaudelta eli ala- ja yläkoulusta. Hän lähti heti opiskelujen jälkeen töihin Saksaan ja ar...

-
Varoituksen sana! On paljon mahdollista, että tämä teksti tullaan poistamaan. Stalkkaajat ja muut paskan levittäjät, älkää vaivautuko. Teidä...
-
Helin innoittamana ajattelin muutaman ajatuksen pistää kirjoihin liittyen viime vuoden kulutukseen. Minähän olen vahtinut kaikkien talouden...
-
Joulukuu on ollut vauhdikas ja siinäkin on pikkasen vähättelyn tuntua. On ollut viikkoja, jolloin olen havahtunut perjantaina töissä, että ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!