sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Raparperipiirakka

Ihan vaan, ettei se taas joutuisi hukkaan, ohje itsellekin muistiin.
Tämän ohjeen olen saanut naapurilta, tavallaan kahdelta eri naapurilta, toisistaan tietämättä.

Olen vakuuttunut, että kuvakin tästä on jossain, mutta millään hakusanalla en edes omista kirjoituksistani sitä löytänyt.  Noloa, tavalllaan.

Mutta nyt se on muistissa!! Sille yläfemma ja huomenna piirakkaa sekä kotona että töissä.

Raparperipiirakka

3 munaa
3 dl sokeria
1 dl voisulaa
1,5 dl kermamaitoa
4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri. Lisää vuorotellen kermamaito ja jauhoja.
Kaada vuokaan, päälle rutkasti raparperin paloja, paista 15-20 min, kunnes pohja nätti.

Kuorrutus:

3 dl kermamaitoa
1,5 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja
2-3 rkl voita
vaniljaa

Sekoita kaikki aineet kattilassa, kuumenna, kunnes sekaisin, ÄLÄ keitä!
Kaada piirakan päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos lämpimästi!! Kiva, kun kommentoit!

Kesää kohti, harrastuskausi alkaa

Tästä se lähtee, jokavuotinen harrastuskausi. Aika ajoin toivon, etten olisi niin riivatun tohkeissani näistä kokeista aina keskitalvella ja...