maanantai 1. heinäkuuta 2019

Liikunnat ensimmäinen puoli vuotta

Koska yllytyshulluus ja omat tavoitteet.

Endomondo on lahjomaton. Kävelen kyllä, mutta fillaroinnin osalta tavoitteet on menneet niin penkin alle kuin mahdollista. Selityksiä riittää: aina tuulee (ihan totta, ihan koko ajan kesäkuussa oli kova tuuli kun edes harkitsin ajattelevani, että lähtisin pienelle fillarilenkille....)  Olisin myös halunnut loman aikana fillaroida pidempiä retkiä, mutta koska loma meni reissuissa, ei siinä ollut saumaa.

Kävelyn suhteen ollaan onnellisessa tilanteessa, kilometrejä tälle vuodelle kävellen 1249.
(Jostain pähkähullusta kämmistä johtuen 1,59 km näistä kirjautuu lajin golf alle, näppäinvirhe ilmeisesti puhelimessa....)  Tavoite oli 2400 km koko vuoden aikana ja tähän voisi päästäkin.

Pyöräilyä kesäkuun viimeiseen päivään mennessä vasta vaivaiset 85,35 km. Oma vuoden tavoitteenihan oli 800 kilsaa. Kesäkuussa ei tainnut tulla kuin jokunen pikkupätkä, ei yhtään isompaa lenkkiä. Huoh! Sitä saisi pistää renkaat laulamaan joka toinen päivä päästäkseen edes liki. Siihen ei resurssit riitä. Olin laskenut, että ajamalla keskimäärin vain alle 200 kilsaa kuukaudessa, voisin päästä tähän, koska kesäkuukausia kuitenkin on huhtikuun lopulta syyskuulle.

No, kuten sanottua, ihmisellä pitää olla tavoitteita, mutta stressiä niistä ei saa ottaa. Silloin se alkaa maistua puulta kokonaan.

4 kommenttia:

 1. Sinulla on mahtavat tavoitteet! Pitäisi ottaa sinusta mallia. Aurinkoisia heinäkuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin ihania ja aurinkoisia päiviä!! Tosin henkilökohtaisesti voisin toivoa ihan vaan poutapäiviä ilman tuulta... jos se fillarikin tulisi otettua käyttöön. ;-)

   Poista
 2. No huh! Melkoiset tavoitteet. Nostan hattua ja pakko oli heti laskimella tarkistaa, mitä 2400 km tarkoittaa per päivä ja voin sanoa, että ei kyllä mulla tule täyteen vajaat 7 km vuoden jokaikisenä päivänä :). Mutta toisaalta golfkentällä tulee yhden kierroksen aikana 10-12 km, joten sitä vastaan vois jättää joka toisena päivänä lenkin väliin. Hmmmm. Aika mielenkiintoista oliskin joskus pitää kirjaa. Ja siis mulla jää kyllä päivän askeleet Polarin muistiin, mutta golfilla se ei ole mulla ranteessa, joten jää ne kilsat kirjaamatta.

  Pyöräilyä tulee vielä vähemmän, kun mun mankelilla ei tee mieli polkea pitkää matkaa. Enkä oikein tiedä, missä välissä polkisinkaan. Salilla sentään olen käynyt edelleen ihan ahkerasti, tai ainakin semisti.

  Ja totta. Jatkuvasta kovasta tuulesta on vaan harmia. Haittaa vähän kaikenlaisia ulkoharrastuksia. Paitsi ehkä purjeveneilyä, josta en taas mitään ymmärrä, enkä ikinä uskaltautuisi edes kyytiin.

  Onnet hienoista kilsoista ja stressivapaata semppiä jatkoonkin! (Ja siinä 1,59 km:n golfkävelyn aikana ehtii pelata 3-4 väylää... :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh!! Tavoitteita siis ensi vuodelle. Pitää aloittaa pienestä ja kasvattaa. Mulla nuo personal trainerit vaatii sen lenkkinsä niin seiska ei ole itselle paljon. Poislukien päivät, jolloin teen töissä 13,5 tuntia ja ne seiskat pitää kerätä joskus toiste.... mutta nekin kertyy sitten toisaalta vapaina, kun teen pari-kolme lenkkiä päivässä. (En kylläkään noita pitkiä, mutta lyhyitä useamman...)

   Pitänee joskus kolopalloa kokeilla. Jos kerran puhelin jo vihjailee. =D

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...