keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kukaan ei kertonut

Kukaan ei kertonut että... täällä on valoisaa. Suomessa.

Hämmentävintä lomalta paluussa oli se, että kun lähdettiin Helsinki-Vantaalta aamulla, kello oli 5:40 ja oli valoisaa. (Ja sivumennen: wau mikä auringonnousu. Tuolla idässä se mollukka vaan humpsahtaa taivaalle, ei värejä, ei mitään muuta kuin yhtäkkiä alkava lämpösäteily.)

Viikko sitten ajettiin sinne eikä takuulla ollut valoisaa kun odoteltiin tietyn turvatarkastuksen aukeamista viiden jälkeen. Ja nyt (klo 18:30) on edelleen ihan päivänvaloisaa. Kääk! Miten päivä voi pidetä näin paljon vain viikossa? Tää on ihan hämmentävän ihanaa.

(Ei, en halua kuulla siitä, että ikuinen ja typerä kellojen kanssa pelleily jatkuu hamaan tappiin tässä maassa, kiitos idioottien päättäjien. Tiedän, että niitä veivataan jo tulevana viikonloppuna. Toisaalta, sitten lienee valoisaa jo viideltä kun herään aamuvuoroon. Mielenkiintoista.)

3 kommenttia:

 1. Miten mahtavan viestin jätit äsken blogiini ja arvaas mitä sait tänne itsellesi stalkkerin eli liityin heti lukijaksi ja jään seuraamaan edesottamuksia. Upea banneri ja erittäin kauniit koirulit, meidän Samu kultsu lähettää terkkuja.

  Aurinkoista pääsiäistä terkuttaa Tiia Minäkö keski-ikäinen blogista <3

  VastaaPoista
 2. Hei ei vitsi olen lukulistallakin, huomasin kommentin jälkeen. Kiitos kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan. Ja huiskutuksia takaisin Samulle! =)

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...