lauantai 5. maaliskuuta 2016

Keräilyä ja lahjontaa

Meillä oli kummallakin tässä viikolla hyvin pieni juhlapäivä (synttäripäivät on peräkkäin).

Ei niistä sen enempää.
Juhlitaan sitten muutaman vuoden päästä reilummin kun tulee jotain oikeaa juhlittavaa....   *)

Tällä viikolla olin kuitenkin menossa kaverin luokse tervehtimään mun lemppari twinsejä (Hei vaan Riikka, Pertsa ja muksut!! ♥ ) ja poikkesin matkalla kaupassa hakemassa pari juttua, ja käsiin jäi siinä kassajonoon jonottaessa taas kaksi Taika-mukia. Keräily siis jatkuu, olkoon maaliskuun teema sitten ollut vaikka synttärilahja. Eihän me siis vuosiin olla ostettu mitään lahjoja toisillemme. Se, mitä hankitaan, on yleensä kuitenkin tarpeellista ja tulee ostettua joka tapauksessa. Tää nyt oli onnellinen sattuma, että sain tekosyyn ostaa noita mukeja heti pari lisää.

Yllätys sitten oli, kun armas aviomieheni tuli töistä ja ojensi "lahjan", eli uusimman Lars Keplerin. Täytyy nyt miettiä otanko talvilomalle mukaan vai aloitanko jo huomenna......


 *) Kun mulle tulee jotain tasavuosia joidenkin vuosien päästä, olen suunnitellut (ja säästän koko ajan sitä varten), että vuokraan AirBnB:ltä kämpän Floridasta. 
Ei Miamista tai mistään sieltä, vaan siltä "toiselta rannalta", Meksikon puolelta. Kämppiä saa yllättävän edullisesti ja niihin majoittaa kevyesti 10-20 henkeä. (Ja patja lattialla on ihan varteenotettava vaihtoehto sen yli menevälle määrälle, ei kai sinne pääasiassa nukkumaan mennä!!)  
Lentolippuja saa 500-600 eurolla/nenä, joten toivotan porukat tervetulleeksi juhlimaan, majoitus siis löytyy.

Oma haaveeni on käydä Key Westissä naukkaamassa rommipaukku siellä, missä Hemingway sitä kulautteli. (En siis ymmärrä väkevien viinojen päälle yhtään.....) Ja toisaalta haluan ehdottomasti ajella sellaisella Aku Ankasta tutulla suoveneellä Everglades'illä ja nähdä alligaattorin.
Disney World jäänee väliin. Onneksi mun omat muksut on jo sen kokoisia, etteivät myöskään sinne välttämättä hingu. Tosin voihan se mieli muuttua. Jos sinne asti menee, ehkä sitä voi pari päivää jonottaa Disney-helvetissäkin....

Elämme vain kerran, tää on mulle se iso haave!! (Käykää huviksenne katsomassa googlesta kuvia Key Westistä.... voi maailma mitkä maisemat. SINNE!!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...