tiistai 16. toukokuuta 2017

Pentunäyttelyssä

Bono, Bompeli, Bonsku, Boo-boo - rakkaalla on monta nimeä.
Ilmoitin sen pentunäyttelyyn jo aikaisin talvella, koska näyttely oli Kotkassa kasvattajan lähistöllä ja halusin heille mahdollisuuden nähdä kakaraa näin kasvun vaiheessa. Hyvä ja kätevä tekosyy.


Edellisenä päivänä ajettiin Porvooseen niin sanotusti puolimatkan krouviin ja vietettiin ihana ilta kavereiden luona. Vanha kaupunki näyttää jotenkin upean synkeältä tuon massiivisen pilvimuodostelman alla, siihen kuitenkin paistoi vielä aurinko sivusta.


Kapeita kujia vanhassa kaupungissa


Penska kulttuurimaisemassa


Porvoon Linnamäki


Kotivalmisteisia susheja ennen saunaa!

****
Lauantaina sitten suunta Kotkaan.

Sisaruksia oli puolen bändin verran eli neljä. Bändi siksi, että nämähän on nimetty bändäreiksi, meillä Rock'n'Roller, näyttelyssä mukana Piano Man, Dancing Queen sekä Pop Princess.

Noh. Minähän en ymmärrä näistä missikisoista paljoakaan, ja erityisesti en ymmärrä juuri tämän rodun esittelyä, koska ne seisottamiset pöydällä yms.....   (Noutaja ON helppo, sen kuin käskee sen seistä!)
Ja hyvä maailma sentään tuon näyttelyhihnan kanssa temppuilua.... arggh!! Ei ole minun laji, ei.


Puolikas bändiä, varsinainen sinfoniaorkesteri...


Bono kuitenkin esiintyi kivasti ja sai todella kivan arvostelun. Osasin sen verran kipittää, että ihan lekkeriksi ei pistetty. Kasvattajalle kertyi kivasti mainetta ja kunniaa kun yksi bändiläinen oli paras pentu myös ryhmässä ja lisäksi saimme kasvattajaryhmälle kunniapalkinnon sekä koko kasvattajakilpailuissa toisen sijan.


Vauvaluokkam heh!


Häkkieläin.

Parasta päivässä oli tutustuminen moniin sisarusten omistajiin, kasvattajan näkeminen, ja tietenkin se, että Bono sai kokea näyttelytouhua turvallisesti ja maltilla. Se rentoutui tuossa häkissään niin, että nukkui ihan kunnon unta keskellä kaikkea hälinää.

Sen verran se riemastui rokkarin tyyliin, kun kasvattajaryhmät olivat viimeisenä ja joutui encoren encoren encoren tekemään kehään... silloin en enää saanut sitä nätisti asettumaan vaan pisti lekkeriksi. Noh, lapsihan se vielä on.

1 kommentti:

  1. Voi teillä oli varmaan kiva päivä! Ja miten ihana kuva Porvoosta <3 Porvoo on kyllä kaunis kaupunki, pitää kesällä taas pistäytyä ajan kanssa siellä ja kierrellä kaikki pienet putiikit ja istua rantaan terassille :) Oi kesä, tule jo!

    VastaaPoista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...