tiistai 10. lokakuuta 2017

Ruokakokeiluja

En liene koskaan ollut etunenässä menijä, mutta näissä nyhtökauroissa (mikä järjetön sana!!) ja härkiksissä olen todellakin nyt jälkeenjäänyt.


Tarkoitus on totta puhuen ollut kokeilla, mutta jotenkin se on aina jäänyt. Silloin kun hype oli suurimmillaan, sitä ei kaupasta saanut, ja sittemmin en oikein edes keksinyt mistä etsiä.
Pakkaus kauraa jäi kuitenkin käteen tuossa viikonloppuna ja pistettiin testiin.


Maustoin taco-mausteella, tein cheddar-kastikkeen ja leikkasin vihanneksia. Tortilloja ei ollut. Itse en niitä edes syö, mutta Ipana olisi halunnut.

Kokemus: en tykännyt suutuntumasta, merkillisen niljakasta tavaraa. Maku toki ihan kuin jauhelihassa tacomaustettuna. Ja maistoin toki ilman juustoakin.
Täytynee kokeilla vielä toiste, samoin sitä härkistä.

Tätä edeltävästi meillä oli Ipanan kanssa pizzaperjantai, joka tosin osui muulle kuin perjantaille...


Tuollainen valmis pizzajauho on älyn kätevää: vettä, hiivaa ja jauhot, ja taikina on siinä.

Ipana laittaa pizzaan aina kinkku-ananas-aurajuusto -kombon. Minä taas olen alkanut tykästymään yksinkertaisempiin, joten juustoa (mozzarellaa ja raastetta)ja kirsikkatomaatteja. Päälle laitoin muuten vielä rucolaa paistamisen jälkeen, se jäi kuvasta.
Täyttävää ja hyvää!!

2 kommenttia:

 1. Älä vällää, täälläkin aina jälkijunassa kaikessa ja nyhtis ei vaan ollut minuakaan varten, jotain perin outoa siinä oli.

  Ihanaa päivää Vivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jonkun tarvii olla se viimeinen. =)
   Testaan vielä härkiksen (koska syön mielelläni papuja muuten).

   Ihanaa loppuviikkoa!

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...