perjantai 24. marraskuuta 2017

Raskasta Joulua

Tällainen keski-ikäinen täti-ihminen fanittamassa hevibändiä on tietenkin aivan hillittömän huvittavaa ja aiheuttaa kanssaihmisissä lähinnä myötähäpeän tunteita.
Antaa mennä vaan.  =)


Sen jälkeen kun reilu vuosi sitten törmäsin noihin idoleihini livenä ja höpötin heidän kanssaan useamman minuutin selfien ottamisen jälkeen, päätin, että seuraavalle Raskasta Joulua -kiertueen keikalle hankin liput vaikka mikä olisi. Toukokuussa siis varasin Turun Logomoon liput.
Periaatteessa olisin halunnut ne vasta ns. pääkonserttiin 15.12., mutta koska joulukuun aikana on joitain muitakin menoja, pelkäsin, etten saa kaikkia toivomiani vapaita enkä ehkä pääse.... joten tähän alkuun sitten.

Eikä haitannut penninkään vertaa!! Päinvastoin.
Keskellä kylppärikatastrofia, ihanaa, että oli jotain iloista ajateltavaa!!!Musiikki oli fantastista. Perinteisiä joululauluja, joten mukana sai vetää äänen koko massalla.....


Floor ehti sittenkin Turkuun!
Uskomatonta kuulla Hollantilaisen Jätin vetävän ruotsiksi ja suomeksi joulumusiikkia.....
Toi ääniala on uskomaton. Kylmät väreet vaan kulki.....

Ja jotkut sitten kiekuu jonkun Turusen perään....  (makuasioita, sano!)


JP Leppäluoto, Marco Hietala, Antony Parviainen ja bändi tässä.


Aamulla muutaman hullun tunnin unien jälkeen lähdössä tavanomaista reippaampana töihin.
Menen tuossa mustassa RJ tonttulakissa töihin jouluaattona!
(Se on kyllä älyttömän kuuma joten jää nähtäväksi pystyykö koko vuoroa vetämään....)

4 kommenttia:

 1. Mielestäni ihan mahtavaa ja minähän diggaan myös heavy-musiikkia. <3 Ihana kuva susta <3

  Kivaa viikonloppua Vivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih!!! Tuo oli niin paras tapa avata joulunodotus virallisesti..... =)

   Kiitos ja ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Poista
 2. Me käytiin nyt perjantaina katsomassa äijien show ja olihan se melkoinen! Ostin liput miehelle isänpäivälahjaksi, kuten monena aikaisempanakin vuonna olen siis "ostanut kahdenkeskistä aikaa" joidenkin lippujen muodossa, mutta tänä vuonna ekaa kertaa käytiin raskasta joulua keikalla :)
  Mä en oikein oo välittänyt pitkätukista, joten mua suorastaan hihitytti se tuulikoneen edessä tukka naamalla -meininki :D Mutta hyvin ne veti ja valoshow oli kyllä mahtava!

  VastaaPoista
 3. Beibe hommas meille myös työpaikkansa vapaa-ajantoimen kautta liput Raskasta Joulua -konserttiin Tampere talolle. Sunnuntaina pitäisi mennä. Tosin lauantaina on meikäläisellä teurastamon pikkujoulut. Täytyy olla kiltisti, että on konserttikunnossa!

  VastaaPoista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...