sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Paljon puuhaa viikonloppuna

Laiska töitään luettelee, mutta antaa nyt sitten mennä kuitenkin.
Tämä on ollut vauhdikas ja kiva viikonloppu.


Tui tui tui.... ♥♥♥

Kiusaan ihan ensin pentukuvalla. Tässä kuvassa sydän sulaa: tehdään vauvapino. Tuo päällimmäinen on niin autuaan näköinen sisarustensa päällä nukkuessaan.

VPK:n naisosasto teki lauantaina retken Turun hätäkeskukseen tutustumaan.
Oli erittäin mielenkiintoinen retki ja totta puhuen ihan aavistuksen jäi mieleen kaihertamaan, että kolmen lukukauden opintovapaalla saisi tuollaisen pätevyyden. Todennäköisesti voisin saada jotain jopa hyväksiluettua......Retki päättyi hyvissä ajoin ja olin kotona iltapäivällä. Kuumahan lauantaina oli. 
Koska näillä keleillä voi olla shortseissa, eikös se tarkoita, että kesä voidaan julistaa alkaneeksi? Ja kesän merkkinä otimme koirien kanssa suunnan jäätelökioskille.

Minä olen niin helppo ja ennalta-arvattava: nimetkää jäätelöannos Hurtan Herkkuhetkeksi ja minä olen samassa kanta-asiakas. Siis laktoositon vaniljajäätelö ja siihen koirankeksit. Oikeesti!! Mikä idea. ♥  Tottahan poikien piti sellaiset saada.

Itselle tuo verigreippisorbetti oli kuin pala taivasta!! Wau!! Tätä haluan ostaa isoissa pakkauksissa kotiinkin.Kävelin koirien kanssa kotiin jätskikiskalta ja otin rennosti.
Seurakaan ei ollut pahemmin villiä.KÄY ERI, KÄK2

Tänään sunnuntaina ajoimme aamulla Sipoon ampumaradalle koiranäyttelyyn, jossa itselläni oli tavoitteena saada olla rento ja pitää hauskaa ja osata esittää ja saada koira olemaan reipas ja hyväntuulinen.
Onnistuin täydellisesti!!! ♥  Bono oli rento, minä olin rento. Sain sen seisomaan (kuten näkyy) nätisti ja arvostelu oli hieno, tulos parempi mitä tavoittelin. JESH!!!

Aurinkoisella mielen kotiin Ikean kautta, josta pikaisesti vähän jotain kivaa tuleviin pentupusseihin. (Kyllä, minä haluan osallistua isäkoiran omistajan ominaisuudessa ja toivon mukaan olla mukana pentujen elämässä myöhemminkin.)

Kotona vähän tankkausta ja sitten ihmettelemään mitä kaikkea kotona pitikään tehdä.
Kas, puutarha oli vielä tunnin avoinna, sinne siis......


Kirsikkatomaatit ja kasvihuonekurkut

Viime vuonnahan jäin ilman mitään kasvihuonevihanneksia. Totta puhuen jäin ilman mitään.
Koska toukokuussa alkoi helteet, en kuitenkaan uskaltanut ostaa, vaan odottelin kesäkuun alkua, jolloin myytiin ei-oota.

Nyt pelkään, että tulee hallaöitä ja saa virittää kasvihuoneeseen auton sisätilapuhaltimen.


Kaksi avomaankurkkua.

Voi miten ressukoilta ne näyttää suuressa laatikossa.


Kesäkurpitsa, perinteinen vihreä.


Koska viime kesällä talviomena murtui ja piti poistaa,
uusi tilalle. Olin onnellinen, että löytyi sama Åkerö.


Tänä vuonna laitoin vaan näihin kolmeen ruukkuun kesäkukat.

Ensi vuonna saan lakkiaisten vuoksi hankkia kukkia satasilla,
joten tänä vuonna tällä lailla hillitymmin.

Mitäpä siis sanoisin: aika mahtavaa. Hyvällä fiiliksellä kohti seuraavaa viikkoa.
Ettei kaikki olisi tässä, mies sutii parhaillaan terassin puolikkaalle hoitoöljyä ja minä taidan seuraavaksi tyhjentää tiskikoneen puhtaat ja sen jälkeen tarttua imuriin. Kai sitä kotiakin täytyy vähän huoltaa, vaikka kuinka ihanaa on ollut olla vaan pihahommissa.

4 kommenttia:

 1. Voi mitä hauvavauvoja! ♥ On ne aina niin lutusia, vaikka yhtään tippaa en itelleni enää sellasia kaipaile.

  Hienolta näyttää myös Bono! Mä oon välillä miettinyt, pitäisikö kerran vielä käyttää tuota meidän senioria näyttelyssä, olis kiinnostavaa nähdä, mitä siitä ollaan mieltä. Mielestäni se on aikas hyvässä kuosissa ottaen huomioon sen, että se on pian 12v. Mielenkiintoista, miten erilaisia nuo koirat on, kun meidän koira vetää vielä ihan täyttä päätä pyörälenkillä ja sen sisko on jo lähes kuuro ja sokea, eikä enää käy kuin pikku lenkeillä. No joo, mutta siitä näyttelystä vielä sen verran, että toisaalta en sitten taas viitsisi tuota meidän haukkua sinne viedä, se kun on ihan pellossa elänyt eikä viihdy mokomissa tilaisuuksissa yhtään. Kiinnostavaa olis kuitenkin kuulla, mitä siitä sanottaisi.

  Ja voihan puutarha... mä en oo laittanut vieläkään yhtään mitään mihinkään. Tämä kevät on mennyt niin tiukasti kouluhommissa, että kaikki muu on jäänyt. Myös se kodin siivous yms... ja sen kyllä huomaa. No, tulevalla viikolla on mun näytöt (3kpl) ja viikon päästä maanantaina olis vielä esitettävä se meidän Saksan reissu PowerPointina koko koululle (huhhuh) ja sitten se olis siinä. Keskiviikkona 29.5. käyn pokkaamassa ruusut ja tokarin (tai ainakin tyhjän kirjekuoren, jos tokaria ei ehditä siiheksi kirjoittaa valmiiksi...) ja sen jälkeen otan vaaka-asennon... viikoksi...

  Mukavaa toukokuun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nämä oli tyttöjä. Siis nuo vaaleat, koska olen niin turkasen ihastunut tuohon blondiin väriin. Meille ei siis muuta yhtään vauvaa tällä erää.

   Näyttelyt on ihan hauskoja. Varmasti rodusta riippuen, aika ajoin tulee puukkoa selkään enemmän, välillä vähemmän. Kehän ulkopuolella tapahtuva arvostelu on kyllä merkillinen ominaisuus. Käsittääkseni sinne kuitenkin maksetaan päästäkseen arvosteltavaksi, mutta joillain ihmisillähän ei ole estoja olla julkisestikaan jotain mieltä.... varsinkaan toisista.
   Miksei olisi kiinnostavaa viedä 12 v veteraani. Se todennäköisesti pääsisi ilmaiseksi. Monet nimittäin antavat yli 10v vetskujen osallistua ilmaiseksi.

   Huh, on sinulla tulossa melkoinen pyöritys ennen kuin loma alkaa. Tsemppiä siihen!!! Iloista kuun loppua sinnekin ja toivotaan ihanaa kesää!!

   Poista
 2. Koiranpennut on suloisia! <3

  Ihana idea tuo jäätelöannos koirille! =) Ja greippisorbetti kuulostaa herkulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Valiolta kelpo idea!!
   Minä en ole mikään jäätelökioskien suurkuluttaja, koska hintataso on hirveä. Mutta kieltämättä tällainen höyrähtänyt koiratäti lähtee heti tähän, että "käydäänpä jätskillä koiralenkin ohessa".... =D

   Greippi oli niiiin hyvää!!! Tykkään muutenkin sitruksista ja raikkaudessaan kuumana päivänä täysin lyömätön!

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...