lauantai 11. toukokuuta 2019

Pikatrippi Tallinnaan

Kaverin poika kirjoitti keväällä ja tuli juttua lakkiaisista. Tarjouduin lainaamaan kahvinkeitintä ja kahvinkeittäjäksi juhliin.... ja samaan hengenvetoon heitin, että "meinaatko käydä reissun Tallinnassa hakemassa skumpat juhliin".
Totta puhuen en ollut edes katsonut kalenteria, olisiko itsellä edes aikaa lähteä moiselle reissulle....

Ex tempore matka siis eilen. Koska Viking Line on muuttanut aikataulujaan, perjantaisin laiva lähtee järjettömän aikaisin (koska emme asu Hesassa) eli 7:45 ja palaa vasta tuntia myöhemmin kuin yleensä. Niinhän se kello sitten soi 3:45 ja olin autossa 4:10 jätettyäni hyvin hämmentyneet koirat kotiin ilman aamupalaa. 4:30 starttasimme kaverin pihasta päätyäksemme itse asiassa Helsinkiin aivan hullun aikaisin..... eihän tuohon aikaan mitään ruuhkia ole. (Tähän sellainen silmiä pyörittävä hymiö!)


Ihanat naiset reissussa jälleen.
Olihan se vähän kornia tulla Tallinnaan syömään lounas ja sen jälkeen haahuilemaan ympäriinsä ilman aikomustakaan ostaa juuri mitään (paitsi ne skumpat).


Ostan yleensä aina reissuista teetä.
Tämä oli pala taivasta!!! ♥


Kirsikkanamuja. Toineen paheeni.

Saattoi naurattaa ääneen, kun iltapäivän päätteeksi hakeuduimme (lähes) tyhjien reppujen kanssa takaisin satamaan noutamaan matkalaukut lokerosta ja kävelemään läheiseen viinapörssiin....  Ääneen naurettiinkin, että "Suomi-naiset ne tässä lähtee viinanhakureissulle, varokaa vaan hiljaisemmat."

Mukaan poimittiin siis laatikollinen kuoharia juhliin ja itse otin muutaman pullon, koska vanhempi tytär tulee poikaystävineen meille koiravahdiksi kesäkuun alussa niin saavat siitä vähän "palkkaa" muun ylläpidon lisäksi. Ihan aavistuksen harmitti, että sitä kuohuvaa, jossa on jotain hileitä, Vivano tms nimeltään, ei ollut. Muutenkin kuoharivalikoima oli hyvin vaatimaton ottaen huomioon, että kesä on tulossa ja varmasti juhliin haetaan jonkin verran juomia lätäkön takaa.

Terminaalissa otettiin kahvit ja sämpylät ja odoteltiin laivan lähtöä. Sitten laivalta jotain pientä kivaa (mm. ne pakolliset 4 pussia kympillä -karkit) pakettiin ja hytissä hengaillen pari tuntia.
Kotiportista kurvasin sisään 22:20 joten olihan päivällä mittaa.


Inkiväärisiirappia.
Muistaakseni meillä on ollut tätä ennenkin.
Hyvää teessä ja lettujen päällä!


En ole vuosiin ostanut itselleni mitään tuoksua, koska työ...
Tuo Calvin Klein kuitenkin oli niin miellyttävän raikas, 
että voinen sitä varovasti käyttää myös työpäivinä vaatteiden alla.

Tämä Bossin tuoksu oli hyvä. Toinen oli vielä parempi, mutta siitä ei ollut
deo stickiä, ja koska mies ei juuri käytä tuoksuja, tämä on käytännöllisempi.

Hauska, vaikkakin aikataulusyistä rankka reissu. Täytyy ottaa uusiksi ensi vuonna, kun lakkiaiset osuu omaan kotiin (toivottavasti).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...