keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Keväälle keltaista /Think yellow

En koskaan pukeudu tai pukeutuisi keltaiseen. (Poislukien suloiset keltaiset hai-saappaat, joita en raaskinut ostaa. Ne olisi huikeat omistaa.)
Keltainen saa minut näyttämään ihan banaanilta (ja inhoan banaaneja, mikä ei toki liity tähän mitenkään). Kyse on siis blondista, kellertävästä tukasta yhdistettynä keltaiseen vaatteeseen: nou nou!!!

Mutta keltainen sinänsä on iloinen väri. Pirteä ja voimaannuttava. Kevään väri.


Täytyy sanoa, että tällainen tervehdys työkaverilta
saa todella päivän liikkeelle aurinkoisissa merkeissä.  💝


Polin pöydän kulmalla aina.
Polityössä en käytä samassa määrin käsidesiä, koska en koske potilaisiin.
Kädet taas kuivuvat kun desin glyseriini ei ole niitä hoitamassa,
joten rasvaa sen sijaan. 


Pieni välipala


Olipa kerrassaan kaunis iltalenkki taannoin


Lenkkikaverit mukana paisteessa


Unelma, joka toteutuu.....
Kuva uudesta kodista esitteen kannesta

Alan pikkuhljaa tulla vähän rauhattomaksi. NYT alkaa tulla malttamattoman ihmisen mitta täyteen ja haluan päästä muuttamaan heti. Nyt. Tänään. Tällä viikolla.
(Ei sillä, että olisin edes pakannut vielä mitään..... thih!)

Koska meillä on siellä myös remontoitavaa, olisi niin mielettömän ihana päästä jo aloittamaan. En kuitenkaan halua tehdä entiselle asukille sitä, että soittelen viikottain ja kyselen voinko tulla ottamaan mittoja siitä, tästä ja tuosta. Emme vaan voi hankkia mitään remonttitarvikkeita ennen kuin mittoja on otettu, joten blondi vaatii nyt malttia....   huoh!

Kyllä minä kestän!!Iltarusko


Ei tämä varmasti muille kuin ammattilaisille ole kiinnostava.
Lääkäri on vaan tuttu ja luento oli älyttömän hyvä!
Jätin työkaveria varten lapun, jos ehtii katsoa.

Muuten elämässä ei tätä nykyä ole paljonkaan keltaista. Tykkään kuitenkin väristä sikäli, että siitä tulee hyvä tunnelma ja pirteä fiilis. Pyrin oikein pitämään silmät auki kotona ja lenkillä, jotta niitä näkisi. Mainittakoon, että ensimmäiset leskenlehdetkin piristävät, niitä en ole vielä bongannut.

8 kommenttia:

 1. Minulla sama juttu, kirkkaankeltainen ei sovi! Mutta taannoin osti Tokmannilta hupparimekon, joka on murrettua keltaista ja siitä on tullut ihan minun lempivaate. Tytär sen sijaan on kuin luotu kantamaan keltaista. Hänellä on ollut joskus keltainen tukkakkin!
  Sisustuksessa olen hieman lisännyt keltaista. Olen maalannut yhden kukkatuen, pikkupöydän ja syöttötuolin keltaiseksi. Yllättävän hyvin sopii kaikkien värien kanssa.

  Siis, aivan ihanan näköinen uusi koti teillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin itse asiassa on keltainen kotelomekko, sellainen hailakka. Ja sopii silloin kun on saanut vähän väriä iholle eli loppukesästä. Näin talven kalpeana se tekee kasvoista ihan mahdottoman kalman väriset. =)

   Kotiin voisikin jotain piristettä laittaa keltaisen muodossa. Uuteen kotiin ♥
   Oih, tuskin maltan odottaa. Kun en maltakaan.
   (Tässä sitä blondin sietokyky punnitaan.... =D )

   Poista
 2. Mullakaan ei ole yhtään keltaista vaatetta! Semmoinen murrettu keltainen on mun mielestä tosi nätti ja sopisi mun värikarttaan muutenkin (syksy), mutta kaikki keltaisen sävyt saa mut näyttämään ihan ruumilta :D Jotenkin se keltainen (sävy kuin sävy) vie kasvoilta kaiken värin.

  Ihanalta teidän uusi koti näyttää! Ymmärrän hyvin, että on vaikea jaksaa odottaa, en itse pystyisi tohon ollenkaan. Ainakin pitäisi päästä mittamaan paikkoja :)

  Tsemppiä odottamiseen ja aurinkoa sun päiviin ❤❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on, luulen, aika vaikea väri suomalaisella iholla. Varsinkin keväisin kun jokainen on väkisin vähän kalpea. =)

   Kiitos Emma! Iloa sinnekin!

   Poista
 3. Ihana on uusi kotitalonne! Minä tykkään keltaisesta, vaikka keltaisia vaatteita minulla ei taida olla. Ostin juuri uudet keltaiset lautaset jotka näytänkin tänään blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen olisi niin viehättävä nimenomaan sisustuksessa. Mietin tässä hiljattain, että voisin hankkia esim. keltaisen pöytäliinan piristyttämään kotia. Ja vähän jotain pientä pääsiäiskoristetta...... =D

   Poista
 4. Mulle ei myöskään sovi keltaiset vaatteet samoista syistä, jotka itsekin mainitsit. Paitsi ne saappaat, jotka mulla onkin. Ei tosin Hait, koska ne oli niin lituskapohjaiset ja mahdollisimman huonot jalkaan, että jäi kauppaan.

  Ihana auringonkeltainen uusi koti teillä odottamassa <3. En yhtään ihmettele maltin puutetta. Ihan pystyn tuntemaan omissa nahoissani sen kihelmöivän odotuksen.

  Valoisaa viikonloppua Vivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi luovuin haaveista saada Hai-saappaat. Ne oli epämukavat jalassa. Myönnettäköön tosin, että nykyiset (vuoden 1997) Nokian Kontiot, joista leikkasin varren poikki, ovat vielä ikävämmät. Mutta kun saappaita en juurikaan käytä, olisi aika hassua ostaa ne vain siksi, että olisi kiva omistaa keltaiset. =) Edes minä en pysty perustelemaan sitä järkevästi.

   Kiitos ihana!! Tämä on jännittävä kevät!

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...