lauantai 26. marraskuuta 2016

Äiti on vähän väsynyt.....

Meillä on sähköhammasharja. Aika monella varmaan on.
Tiedättekö miten se värähtää/pärähtää tietyin välein, ilmoittaessaan, että "on aika siirtyä seuraavaan osioon hampaistossa"? Meillä se tekee sen muistaakseni n. 30 sekunnin välein.

Kun normaalisti tulen yövuorostakin kotiin, laitan tahnaa harjaan ja istun pöntön kannella silmät kiinni ja vaan harjaan hampaat ennen sukeltamista nukkumatin maille. Harja ikään kuin kertoo milloin homma on valmis, teen sen tietynlaisessa puolihorteessa ajattelematta itse asiaa mitenkään.

Aamulla ennen töihin lähtöä pesen jostain itsellenikin tuntemattomasta syystä hampaat yleensä tavallisella harjalla. Niin eilenkin.

Ajattelematta mitään, tai ainakaan sitä toimitusta, joka oli meneillään, tajusin jossain vaiheessa pohtivani "miten tää 30 sekkaa voi kestää tänään näin kauan".... ja sitten silmät ikään kuin rekisteröi näkemänsä ja tajusin peilikuvasta, että harja ei ehkä värähdä minnekään vaikka rapsuttaisin huomiseen.....

****
Olin torstaina koulutusristeilyllä. Hieno koulutus, antoisa keikka, vaikka päivä olikin pitkä. Menipä neitsyys tuollaisesta Picnic-risteilystäkin....

Tätä taustaa vasten aamuinen hammasharja-sähläys oli ehkä jopa ymmärrettävä.
Hitsi että nauratti itseäkin kun tajusin.

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että muutkin ovat puolinukuksissa höppänöitä, samaistun täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta (pahinta), että juuri tuossa vaiheessa piti olla ikään kuin parhaimmillaan, kun vasta lähdössä töihin. =)

   Poista
 2. Itsekin vuorotöitä tekevänä ymmärrän täysin! Monta kertaa viikossa ihmettelen työmaan parkkiksella, että mitenkäs minä jo täällä olenkaan! Turvallista matkaa vaan kanssa-autoilijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on asia, joka oikeasti pelottaa. Ihan liian usein käy niin, että ajaa kotiin eikä tiedä ajaneensa.... ilmeisesti kuitenkin reaktiot muuhun liikenteeseen ovat olleet asianmukaisia.

   Poista
 3. Hihi niin paras, vastaavaa tapahtuu yhtenään, taidan olla ihan muuten vaan latvasta laho. ;)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ensimmäinen kerta tätä lajia. Työkaverit sai hyvät röhönaurut kun tietenkin kerroin tuon kahvipöydässä.... =)

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...