torstai 15. joulukuuta 2016

Terveisiä sairastuvalta

Pikkulikka-ressukka meni ja sai jostain karmean flunssan.
Ei influenssaa, ei mitään varsinaista infektiota, mutta räkää ja yskää reunustettuna oikein miehekkäällä kuumeella, joka ei tunnu laskevan edes lääkkeillä.  HÖH!! Hus, pois!!!


Karhunpoika sairastaa.... ♪♪♫

Koulusta on nyt oltu pois neljä päivää ja huominenkin menee takuulla kotona. Koko viikko siis.

Tänään käytiin terkkarissa sen verran, että hoitaja nappasi pika-CRP:n. Onneksi ei ollut kuin 15 mikä selittyy tuolla hevosyskällä, selvä bronkiittihan tuo on. Kuume tosin vähän hämmästytti: 39 ja siitä oli sentään tunti kun oli heittanut 1g Panadolin ja 600mg Buranan huiviin. Korvalämpö, mutta ei se nyt ole kuin puolisen astetta kainaloa korkeampi laskennallisesti.


Minä olen ollut valvomisvapailla ja ollaan koirien kanssa nautittu melko messevästä säästä ulkoilulenkeillä. 


You are the ray of sunshine of my life! ♥ 

Minä olen hötissyt joulua. Kaikenlaisia salaisuuksia pakettien muodossa on ilmaantunut olohuoneen koriin. Mysteerisiä muovikasseja piilottelen keittiön kaappeihin, kunnes on oikea hetki paketoida....


Kaikenlaisia asetelmia olen puuhastellut ja lähinnä niiden osalta pohtinut missä on turvallista pitää, ettei huiskaava häntä tiputtele...


Piparkakkutalo on työn alla.
Sitähän sanotaan, että parisuhteessa kriisi yleensä tulee talonrakennusprojektista. Olen päättänyt ulkoistaa tämän projektin  tuolle parantuvalle lapselle ja joko miehelle tai itselleni, yhdessä emme tee. Ehkäpä kriisikin jää väliin?  Hih.


Sain tosi kivoja uutisia jouluun liittyen: poika tyttöystävineen tulee meille jouluaattona, koska tyttis on töissä 25.12. aamusta lähtien. Mahtavaa!!!
Lisäksi isän avokin poika lentää Saksasta Suomeen, joten kun laitamme kaikki tuolit järjestykseen, saan pöydän ympärille yhteensä 9 henkeä! Olen riemuissani!!!

2 kommenttia:

 1. Voi, flunssa on kurjaa! Toivottavasti itse pysyt terveenä!

  Matala koira on käytännöllinen, Ei häntä huiskaa kuin nilkan korkeudella! ='D

  Jouluna on kivaa kun on porukkaa! Me ollaan joulu pitkälti Beiben kans kahdestaan. Tytär ja vävy tulevat kai aattona käymään, mutta sanoin ettei välttämättä tarvi ajella. Nähdään kuitenkin joulupäivänä veljeni kotona koko porukka syömisen merkeissä!

  VastaaPoista
 2. Ipana on tervehtynyt ja itse olen (kop. kop. kop!!) säästynyt, mutta mies kyllä vetää nyt unta palloon keskellä päivää.
  Toisaalta hyvä näin päin: minä ehdin vielä puuhastella ja toinen ehtii toipua.

  Kaikesta huolimatta olen NIIN jouluihminen, ja edelleen tosi riemuissani tästä tulevasta viikonlopusta. Vaikka onhan tässä vielä puuhaa...... =)

  VastaaPoista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...