perjantai 30. joulukuuta 2016

Ostoshelv..... siis tietenkin paratiisi, täältä tullaan

Perinteet kunniaan.

Viime vuonnahan otin meidän likat ja ajoin ne Helsinkiin Itäkeskukseen shoppailemaan joulun jälkeen. Oli hauskaa, joten tänä vuonna uusiksi.
Harmi kyllä viimevuotinen kaverini makasi (varmaan saman kuin itsellä) räkätaudin kourissa eikä päässyt tänä vuonna paikalle.

Ipana sinkoutui kuin maata kiertävälle radalle kaikkien rättikauppojen kanssa, alennukset oli oikeasti tosi hyviä ja löydöt sellaisia, mitä tarvittiin. Isompi lähti poikaystävänsä kanssa katselemaan ja ihmettelemään, ja minä otin jo aamulla mukaan kirjan, joten kävin ostamassa pullon vettä ja etsin mukavan nojatuolin johon parkkeerata, ja istuin olemaan.


Maailman paras piparkakkulatte!  NAM!!

Arvostan Itiksen tapaa: siellä on todellakin useita nojatuoliryhmiä ja muita istuinpaikkoja, joissa ei ole pakko ostaa jotain juotavaa/syötävää voidakseen istua, vaan keskellä kaikkea voi rauhassa huilata ja esim. lukea.

Välillä soiteltiin ja sovittiin treffit, käytiin syömässä.
Pancho Villa tarjosi verrattain hyvän lounaan, aivan hintansa väärtti ja palvelu oli kyllä mainiota. Palaamme asiaan taas vuoden päästä.  =)


Lamput oli vähintäänkin hauskoja.


Oma annokseni oli parmesaanikanaa.

Itse ostin melko vähän. Kirjakaupasta jäi käteen muutamia askartelutarvikkeita. (En ole ikinä ollut mikään askartelija, mikä lie aivopieru iski....  ensi jouluksi olisi kyllä nyt mahdollista tehdä vaikka joulukortit. JAIKS!!)
Parit jegginsit Cubukselta -70% ja jotain pientä.


Halusin katsoa mitä oluthiiva tekee, joten sitä.
(Tähän kauppaan hakeuduin Chian siementen takia.)
Samasta kaupasta Clipperin nukkumisteetä.
Clipperin teet on hyviä.


Tigerin pakolliset: hollantilaiset vohvelit.


Eläinkaupasta tällainen. 
Olen pitkään halunnut portille kyltin, jotta kaupustelijat pysyisi pois.

Kotimatkalla pysähdyimme vielä Kasvihuoneilmiössä.
Jos ette ole koskaan käyneet, poiketkaa. Moottoritieltä pois liittymästä 20. Liittymän kyljessä lukee Lahnajärvi.

Siellä on maan parhaat ja tuoreimmat munkit ja oikein hyvää kahvia, vaikka tällä kertaa emme mitään ostaneetkaan. Siellä on myös Kanikonttori, jossa päivystää järjettömän iso valkoinen jättiläiskani sekä harmaa pienempi, Hannu & Kerttu. 

Lisäksi ihan kaikki on kaupan, mukaanluettuna tuolit, joilla istut kahvia juomassa ja pöytä, jonka ääressä sen teet. Plus ihan mitä tahansa muuta.
Siellä tällainen harakka aina sekoaa kaikkiin suloisiin lyhtyihin, kynttilöihin, kristalleihin, hilpattimiin ja muihin.....  Mutta paikka on varsin hauska nähtävyys.

Hahaa: Tänään en ostanut sieltä MITÄÄN!! 

Ihan viittä vaille kotona auton mittariin kilahti sitten jälleen uusi lukema, josta oli pakko ottaa kuva.


Auto taisi tulla meille helmikuun lopulla, silloin mittariin tuli melko pian muistaakseni 102 000 joten pari kilsaa on sen koommin ajettu.
Oli pakko pysähtyä kylässä olevien kerrostalojen pihaan ottamaan kuva, siitä on meille kotiin just se vajaa kilsa, jonka aikana kilahti se pahuksen ykkönen vielä tuohon perään.

Kaikkea sitä.....   saa ja pitää nauraa.  =)

2 kommenttia:

 1. Jaa-a, ostoshelvettiin pitäisi lähteä loppiaisviikonloppuna. Tytärtä pyysin seuraksi, kun tarvitsen ihan oikeasti itse vaatteita. Kaikki colleget ja hupparit alkaa olemaan pelkkiä tallivaatteita, joten ihan käyttisvaatetta olis hakusessa. Varmaan tulen ostoksilta kotiin hyvin syöneenä ja korkokenkien ja hamosten kera! ='D Vähän kyllä ahdistaa etukäteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, käyttövaatteita itsekin ostan. Collegevaatteet on parhaita: niissä tarkenee läpi vuoden, joskus vaan joutuu kiskomaan jotain vähän päälle... =) Enpä edes pysty kuvittelemaan korkkareita ja mekkoja, vaikka viime kesänä viimeksi pohdin, että sellainen koko-kolttu voisi olla kiva, joku liehuvahelmainen mikä olisi helteellä viileä.
   (Ja missäs sitä sitten pitäisin, kysyn vaan....)

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...