sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden alun sillisalaatti

Siivottiin joulua pois.
Kävin läpi myös joulukortit, joita oli jälleen melkoinen pino.

Vähän piti herkistellä oheisten kanssa.....Turun Eläinsairaala todella veti pisteet kotiin tällä huomioimisella, heidän ei kuitenkaan olisi ollut pakko kuin pahoitella tapahtumapäivänä. ♥
Laskussahan nimittäin luki jo diagnoosi ja siellä lopussa lämmin osanotto rakkaan perheenjäsenen ja ystävän menetyksen vuoksi. Tämä tuli vielä jälkikäteen postissa. En sitä silloin ennen joulua suostunut lukemaan, luin vasta nyt.... *nyyh*

****
Vuosi vaihtui kivasti.


Olin iltavuorossa ja kun tulin kotiin 22 aikaan, tuoksui ihana possun kylkiluu-ribsi ja salaatit oli raikkaina jääkaapissa. Koira oli vähän levoton, läähätteli, mutta rauhoittui selvästi kun lauman viimeinen kadonnut jäsen palasi.
Isäni tuli avokkeineen vielä tuntia myöhemmin, jolloin koira relasi lopullisesti. Se on huolissaan kun lauma on pienentynyt lasten lähdettyä ja kun yksin joutuu vartioimaan....

Syötiin hyvin ja otettiin sitten muutama erä Rummikubia.


Siinä ohessa se vuosikin vaihtui naureskellen eikä kukaan erikoisemmin raketteja edes katsellut.

Totta puhuen pidin pauketta hyvin hillittynä joihinkin vuosiin verrattuna. Olin vielä varautunut elämää suurempaan möykkään siksi, että nyt alkoi se Suomen 100 v juhlavuosi. (En tosin tajua miten se voisi nyt alkaa, kun päivä on vasta 6.12.2017 eli lähes vuoden päästä....)


MAHTAVAA TÄMÄN VUODEN ALKUA KAIKILLE!!!
Tehdään tästä hieno vuosi 2017

****
Ensimmäisenä päivänä olikin jo rauhallista paukkujen suhteen.


Aamulenkki tehtiin oikein kivassa säässä ja lähdin jälleen iltavuoroon. Tällä kertaa hyvin toimeliaana... ensimmäinen päivä siis virallisesti toimessa.

(Tällä suunnalla sanotaan muun muassa, että "olipa se toimessansa" kun joku on oikein puuhakas. Valmiiksi jo naurattaa moinen sanonta, koska sanalla on nyt vähän erilainen kaiku. Edelleen oikein onnellinen pysyvästä työpaikasta, vaikka reilun neljän vuoden jälkeen koeajalla oleminen vähän huvittaakin.)

Aivan ihana työkaverini, jonka kanssa jaan vastuun opiskelijaohjauksesta, oli tuonut minulle lahjaksi suloista suloisemmat turkoosit villasukat aivan täydellisen oikean kokoisena!!
(Kun on pieni jalka, saa yleensä aina liian isot...)


Vuosi on siis vaihtunut hyvissä merkeissä.
Lupauksia en tee edelleenkään. Yritän parhaani ja sen on riitettävä. Meryl Streep on sanonut jossain hienosti (ja pitkästi) miten "on riittävän vanha, ettei jaksa enää miellyttää muita vaan tekee asioita itsensä vuoksi". Jossain vaiheessa voin kaivaa tuon pitkän jutun esiin. Se oli hienosti muotoiltu.

Vuodelle 2017 meillä on takataskussa joitain juttuja jo nyt tiedossa, niistä sitten kun ovat ajankohtaisia. 

4 kommenttia:

 1. Vitsu, kaikkea hyvää Teille kaikille, koko laumalle vuoteen 2017❤
  Mulla vuos alko samalla mihin vanha päätty, eli muutosta tuskin tähän monen vuoden skeidaaan tuskin tulossa vieläkään. Elämä on!
  -päkä-
  Ps. Jotain hyvääkin. Eilisten näköhäiriöiden jälkeen tiesin mitä tulossa, joten ennakoin. Lääkearsenaali ja vesimuki mukaan yläkertaan ja sopivasti vielä heräsinkin. 2.5 tuntia sitten otettu täsmälääke tais pelastaa mut vuosisadan kohtaukselta ;)

  VastaaPoista
 2. Tuhannet kiitokset!!! ♥ Samoin teille kaikille ihan mahtavaa vuotta 2017! Alamäki ei ainakaan voi jatkua, joten jospa tasottuisi ja lähtisi sitten taas ylöspäin? Paskankin tarvii joskus loppua.... =) jatketaan lappamista, yhdessä ja erikseen! Kiitos kun olet olemassa!

  VastaaPoista
 3. Voi miten hieno vahti siellä istuukaan <3

  Meitä vähän jännitti koiran ensimmäinen uusivuosi, mutta turhaan. Alkuillan paukkuja se jaksoi haukkua ja istua ikkunassa, mutta yhdeksältä illalla koira oli jo yöunilla eikä korvaansa lotkauttanut :D

  Onko teidän koiruus kaipaillut kaveriaan kovin? <3

  Onnea toimesta ja oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle Vivi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, ettei hauva ottanut paukuista kierroksia. Kertoo hyvästä hermorakenteesta.

   Onhan tuo vähän levoton ja sellainen ettei haluaisi jäädä yksin kotiin. Kun jää nyt YKSIN.
   Tottunee....

   Kiitos, tästä tulee hyvä vuosi. Tunnen sen vanhoissa luissani!! ♥

   Poista

Kolmen peruspäivän plussat ja miinukset

Onhan näitä haasteita, joihin on pakko tarttua. Tämä on viime viikolta. TIISTAI - erittäin huonosti valvottu yö Mies tulee iltavuorossa töis...