lauantai 18. maaliskuuta 2017

Yövuoron jälkeen

Kuinka monta tuntia unta ihminen tarvitsee yövuoron jälkeen?

Kysy 9-vuotiaalta Pappakoiralta ja vastaus on jotain 6-8 tuntia, kunhan saan iltapäivälenkkini.

Kysy 4-kuiselta pentukoiralta ja saat naurut päin näköä: kyllä 2,5 tuntia riittää, koska elämässä on niin paljon kaikkea, ettei koko ajan ehdi nukkua.Oli kyllä suloisen lempeä herätys: toinen nuolee silmien väliä, sitä kohtaa, missä olisi intialainen kastimerkki....

****
Tässä kohtaa olen onnellinen, että teen vain yhden yön kerrallaan.

Herättyäni join ison lasillisen teetä, selasin Hesarin ja nautin auringosta terassilla. Ipana alkoi leipoa suklaahippukeksejä, joten laitoin koirat remmiin ja lähdin kävelylle.
2,7 km myöhemmin päädyttiin kotiin niin, että matkalla tavattiin paljon hauskoja ihmisiä, joiden tapaaminen oli Bonon päivän kohokohta. (Tosi pidättyväinen ja varautunut pieni koira...... NOT!!)


Kohta alan sekoittaa saaristolaisleipätaikinaa. Urakka odottaa: huomenna on Perniön VPK:n iso kevättempaus, jossa mukana toivon mukaan Finnhems (ent. Mediheli), poliisi, pelastuskoirat, tulli, rajavartiosto yms. On kolariautosimulaattorit, sammutusharjoitus yms. puuhaa.

Naisosasto keittää kahvia, myy pullaa, hernaria, lättyjä ja leivonnaisia.
Jos joku lukija nyt sattuisi liikkumaan täällä päin, tulkaahan moikkaamaan!! Minut löytänee jonkun myyntitiskin takaa.

1 kommentti:

  1. Vaikka olen tehnyt vuorotyötä lähes koko työikäni, en ole koskaan tehnyt yövuoroa muuten kuin ylitöinä. Beibe on kyllä tehnyt ja vierestä seuranneena olen todennut, ettei se ole ihmisen hommaa se! Mutta ymmärrän kyllä, että pakkohan joissakin ammateissa on vaan!

    Harmi että on tätä etäisyyttä! Olisin tullut ostamaan saaristolaislimpun muuten!

    VastaaPoista

Uuden pihan muodot

Keväällä kun pakkasin, selvittelin myös somen ihmeellisestä maailmasta, että ilmeisesti uudella paikkakunnalla ei olisi lehtokotiloita. Näin...